Kilkkilän Farmi sijaitsee Vuolenkoskella, luonnonkauniissa idyllisessä pikkukylässä Pohjois-Iitissä. Tilaa on viljelty, sen maita muokattu ja peltoja kohennettu vuosisatojen ajan. Riitta ja Ismo Kilkkilä aloittivat tilan pidon vuonna 1987, jolloin Pietilän tila siirtyi pariskunnalle Ismon vanhemmilta. Perheen pojat Oskari, Aleksi ja Viljami ovat olleet pienestä pitäen apuna tilan töissä.

Viljelypinta-ala on 130 hehtaaria, josta viljalla on 75 ha, rypsillä 25 ha ja nurmella loput 30 ha. Rypsi puristetaan tilalla valkuaisrehuksi ja rypsiöljyksi.

Pihapiiriä hallitsevat suuret navetat, joissa kasvaa 200-päinen lihakarja. Vuonna 1987 Riitta ja Ismo aloittivat nautojen kasvatuksen. Sonnivasikat tulevat tilalle 2-3 viikon ikäisinä, jossa ne kasvavat teuras-ikään, 1,5 vuoden vanhoiksi. Naudat ruokitaan oman tilan esikuivatetulla säilörehulla, viljalla ja Kilkkilässä puristetulla rypsirouheella.

Emäntä Riitta ihastui aikoinaan kanojen kauneuteen sekä kanarotujen monipuolisuuteen ja runsauteen. Vuonna 2010 innostus vei mennessään ja kanojen kasvatuksesta tuli Riitan intohimoinen harrastus. Tänä päivänä tilalla on 10-15 eri rodun kanala, kultafasaaneja ja silmänruokana Intian sininen riikinkukkopariskunta, hopeaharlekiini pariskunta ja heidän jälkeläisiään.

Strutsien kasvatus tuli uutuutena vuonna 2011. Vuoden 2017 aikana tilan strutsikanta muodostuu kahdeksasta emolinnusta ja niiden munista haudotetuista poikasista. Strutsit ruokitaan tilalla kasvatetulla viljalla (kaura, ohra ja rypsi sekä esikasvatettu säilörehu) ja kesäisin linnut laiduntavat ulkotarhoissa. Teurasikään strutsi varttuu yhdessä vuodessa, jolloin siitä saadaan 35-50 kiloa lihaa. Lihasta saadaan paistia, fileetä sekä lopusta leikkolihasta tehdään täyslihasäilykettä ja grillimakkaraa. Strutseista hyödynnetään myös sulat ja nahka.

Riitta ja Ismo Kilkkilä ovat aina halunneet olla mukana suomalaisen ruokaketjun tuotannossa ja ovat terveesti ylpeitä itse tuottamastaan suomalaisesta ruuasta.

Tänä päivänä koko Kilkkilän perhe kehittelee innokkaana Farmin tuotteita ja laajentaa Farmielämysten kirjoa.